Millis värld

torsdag, mars 01, 2007

Något mindre kaosartat...

Nu är allting målat hemma. Det är såååå fint!! Tyvärr äger jag ju ingen digitalkamera så jag har inte kunnat följa utvecklingen hemma. Tanken var att jag skulle ha köpt en i helgen som var, men så insåg jag att eftersom jag är tvungen att ta hem en elektriker och fixa lite så känns det som att jag inte riktigt har pengar till kamera just nu. Är ju en massa annat jag vill köpa också nu som känns något viktigare, typ nya möbler och sånt :-) Så ni får ta mitt ord på att det är fint helt enkelt.

Däremot är det ju väldigt ostädat fortfarande. Eftersom jag har väldigt dålig belysning i lägenheten just nu (därav behovet av elektriker) så är det småjobbigt att städa på kvällarna när man kommer från jobbet så tanken är att jag ska kunna dra tidigare från jobb imorrn eftermiddag och bli klar innan helgen är över. Hade tänkt åka dit ikväll och börja slipa golvlisterna som också ska målas (hade inte tänkt det först, men mot nymålade väggar ser de faktiskt inte kloka ut...), men jag är sååå himla trött idag. Har jobbat med ett väldigt brådskande uppdrag denna veckan så det har varit fullt upp mest hela tiden. Så jag tror faktiskt att jag ska ge mig själv ledigt ikväll och bara ta det lugnt. Får se hur jag känner när jag kommer hem. Som tur är har jag ju sluppit bo i min ostädade, röriga lägenhet och har kunnat bo hos min kompis som varit på jobb sedan i torsdags. Så jag har haft hennes lägenhet för mig själv och hon bor typ 150 meter från mig så det har varit väldigt praktiskt. Hon kommer dock på ledigt i helgen så då flyttar jag hem igen.

Skulle vilja hinna iväg och köpa lite nya möbler i helgen också. Det jag måste köpa är nytt köksbord, hatthylla och nya hallmöbler. Det är liksom det som måste köpas till att börja med. Sedan får jag ta resten lite allt eftersom jag sparar ihop pengar. Ska löneförhandla onsdag nästa vecka så jag måste nog förklara att jag måste få maaaassa pengar så jag kan köpa allt jag vill ha *haha*

Oops, nu är klockan mycket. Hade tänkt knåpa ner några rader till, men nu ska jag faktiskt dra iväg hemåt. Kram kram (

5 Comments:

  • At 1:25 em, Anonymous Anonym said…

    Vad skööönt att det börjar ordna upp sig! :) Ha en mysig helg!!

     
  • At 4:05 em, Anonymous Anonym said…

    Det är skönt och läsa Millis att du inte är sysslolös där hemma! :) Jag får väl tro dig på ditt ord att det är jättefint där hemma.. Men jag vill ändå se bilder, snart!! :)
    Ha nu en superskön helg!! Kram kram

     
  • At 5:53 em, Anonymous Anonym said…

    Oj vad det "grejjas" och hålls på ;-)
    Trevlig helg från mig!
    Pia

     
  • At 9:49 em, Anonymous Anonym said…

    Vad kul med nya möbler!!

     
  • At 1:07 em, Anonymous Anonym said…

    Halloj tjejen!

    Fick precis en länk från min kollega i Eksjö.. Hon hade läst på min sida om att jag ville gjuta i betong!

    http://www.viivilla.se//gordetsjalv.asp?mode=ShowArticle&articleid=1293

    Kram!!

     

Skicka en kommentar

<< Home