Millis värld

onsdag, januari 25, 2006

Fix och färdig!

Ja, nu är allt fixat och ordnat med Göteborgstrippen i början av april. Tågresa är bokad, hotellrum är bokat, ja allt känns hyfsat under kontroll faktiskt. Ska bli såå roligt att träffa alla tjejer igen. Måste dock tänka på att hålla i pengarna lite fram till dess så att man har lite extra att spendera kanske. Och kul vore ju om jag också lyckades tappa några kilo till dess. Har varit ursegt på sistone, kroppen bara tvärvägrar att gå ner i vikt. Oh well, det blir nog roligt ändå. Med någon slags rättvisa och tur kanske jag får bli frisk någon gång här under våren också. Var äntligen till en öron-näsa-halsspecialist idag och förutom att göra en massa undersökningar och ta prover så skrev hon ut antibiotika som hon tyckte jag skulle ta. Jag hoppas det hjälper och att jag sedan får vara frisk. Skulle ringa henne om ca 2 veckor och få provsvaren och prata lite om hur jag känner mig då och om jag fortfarande inte tycker att det blivit bättre så finns det fler undersökningar hon i så fall vill göra. Dels kolla att jag inte har något fel på magen, på något vis kunde det visst bero på det. Och som sista utväg överväga att operera bort halsmandlarna. Känns skönt att någon äntligen lyssnar på vad man säger i alla fall. Dock har jag träningsförbud åtminstone tills jag ätit slut min antibiotikakur och några dagar efter det också så att jag skulle känna efter hur det kändes efter kuren. Trist, men det är väl bara att vara tålmodig antar jag.

Ikväll kommer G över igen. Planen var att vi skulle kolla på Kalle och chokladfabriken som hon laddat ner, men idag har Mio öppnat i Kungens kurva så om vi orkar och känner för kanske vi tar oss en tur ut dit istället. De skulle visst ha öppningserbjudanden på en hel del grejer och G ville kika om hon hittade någon soffa hon ville ha eftersom hon behöver köpa soffa till sin nya lägenhet. Nackdelen med att nästan alltid ha bott med en snubbe som handlat allt, dvs han äger allting och därefter bo färdigmöblerat i andra hand. Hon har alltså väldigt lite egna möbler. Även om jag kräks på många av mina möbler så är jag i alla fall inte piskad att köpa för att jag inte har möbler alls. Men jag är inte särskilt laddad för att gå i affärer idag faktiskt, är skittrött och tror faktiskt jag ska och gå hem tidigt idag för en gångs skull. Eftersom det är en lite lugnare dag idag känns det dessutom helt ok att göra så om jag ska vara ärlig.

Hoppsan, så ringde telefonen och så helt plötsligt så blir det inte av att gå så mycket tidigare i alla fall. Ja, nu ska jag traska iväg i alla fall. Ha det bäst!

4 Comments:

  • At 4:24 em, Anonymous Anonym said…

    hej!!! har Mio öppnat där!? skoooj. lite omväxling till IKEA ;)

    ha en bra kväll, puss och kram

     
  • At 8:14 em, Anonymous Anonym said…

    Hej. Kul att få läsa om dig igen. Har börjat ta mig upp ur gropen jag varit i sista tiden. Känns riktigt skönt. Härligt att höra att du har det bra! Börjar vara dags att ses igen:)

     
  • At 5:47 em, Anonymous Anonym said…

    Hello... Jag hoppas du får det trevligt i Gbg i april. Önskar så att jag kunde följa med men jag vet inte riktigt än hur ekonomin ser ut. Tror jag satsar på att få en ny soffa istället :D
    Hoppas du får ett slut på dina problem med halsen, kan inte alls vara roligt *håller tummarna*
    Härligt att du trivs så med dina uppgifter på jobbet, måste kännas kul då man utvecklas och växer som person.
    Kramen

     
  • At 11:28 em, Anonymous Anonym said…

    NEEEJ vad trist att du missade en Grillmiddag!!
    Men det går fler tåg.. till gbg rentav! Hoppas att du får kul! Hälsa in storebror om du ser honom! =)

    Känns som at jag INTE skulle vilja löneförhandla med dig.. =)

    Hoppas att hasen blir av, på ett sätt är det lika bra at ta bort mandel j**arna så att man slipper probemen!
    Kram

     

Skicka en kommentar

<< Home