Millis värld

onsdag, februari 01, 2006

Fulblogg

Ja, det är ju vad Linda Skugge brukar kalla det när hon bara skriver utan att ha nåt att säga egentligen. Sitter kvar på jobbet just nu och bara väntar på att mina testare ska meddela att det verkar som om prodsättningen vi gjorde vid 16.30 verkar juste. Så jag gör ju egentligen inget jobb, men eftersom jag är den som har ansvaret måste jag också stanna kvar tills de är klara. Så jag sitter mest här och surfar lite för jag är för trött för att göra något mer aktivt än så. Därav denna fulblogg…J

Fast nu kom jag på något som jag nog kanske borde göra. Lovade vara backup för en arbetskompis nästa fredag eftersom projektet som hon är PL för ska prodsättas då. Precis den dagen har hon fått remiss till en specialistläkare för sin dotter och den har de väntat på i 3 månader så hon undrade om jag bara kunde vara kontaktperson mellan verksamhet och drift ifall de hittar något som strular efter prodsättning och det är ju inga problem. Några telefonsamtal ska jag väl klara av…

Hoppsan, nu blev visst jag indragen i testandet också så nu har jag tillbringat den senaste halvtimmen med att surfa runt på våra nätplatser. Ser ju ut som om allt funkar, dock har de hittat ett fel så jag får visst inte gå riktigt ännu. Är jättetrött och börjar dessutom bli rejält hungrig så jag längtar hem. Ska fixa till en rejäl biff ikväll, sååå gott ska det bli. Kommer aldrig att bli någon vegetarian av mig, jag ääälskar kött alldeles för mycket för det. Och en blodig biff, ja det är mums-mums för mig det.

Måste hitta ett nytt ställe att gå och fixa mina naglar. Jag tycker de blir fula så extremt fort och det kostar ju ändå typ 400 spänn varenda gång man ska dit och då vill jag nog att det ska hålla lite mer än 10 dagar. Fast kanske det är normalt, jag har ju ingen aning. Om någon vet får ni gärna lämna en liten blänkare om det. Måste beställa tid snart för en nagel håller på att trilla av och det är samma som trillade förra gången. Ja, jag tycker det är skitdåligt att det inte håller längre än så. Kanske jag ska skita i förlängning och bara göra förstärkning av mina egna naglar i fortsättningen. De har ju blivit riktigt långa där under fusknaglarna nu så… Försökte få tid till ett ställe första gången jag skulle göra förlängning så kanske att jag provar henne den här gången istället. Så, nu är tid beställd, tisdag morgon kl 8 ska jag vara där så det får bli på arbetstid, men med så mycket komp som jag har injobbat så ska det inte vara några problem alls.

Nu är testerna klara, allt ser bra ut och jag får åka hem och äta!

2 Comments:

  • At 10:46 fm, Anonymous Anonym said…

    hm jag kläste ju på en tjejs blogg senast häromdan om hennes naglar...hon gjorde dem 1 gång/ månad och de höll hela tiden mellan med lack o allt... 10 dar låter väääldigt lite!

    kram!

     
  • At 5:00 em, Anonymous Anonym said…

    hahah kikade in igen och tyckte att det stog FULLblogg hahahaha trodde du hade skrivt värsta inlägget mitt i natten efter en flarra vin eller två.. men så var det visst inte :)

    puss på dig och ha en härlig helg!!! Hoppas det snöar mindre på er än det gör här i sthlm!

     

Skicka en kommentar

<< Home