Millis värld

måndag, september 26, 2005

Helgsammanfattning

Måste säga att det känns himla bra att jag ska få komma till specialistläkaren imorrn för att äntligen kolla upp vad det är som fel med min hals. Har ju varit lite ”busig” och struntat i den nu den senaste veckan och ändå varit iväg och tränat lite och faktiskt har det inte blivit värre, jag har inte blivit mer sjuk så ibland undrar jag om det beror på något annat än luftvägsinfektion. Det ska jag ju i alla fall få svar på nu, härligt. Och under tiden tänker jag träna så länge jag känner att andningen känns bra (vilket den gör) och jag inte blir sjuk förstås. Ikväll ska jag iväg på ett spinning express pass. Gillar World Class upplägg att de vissa kvällar gör flera expressklasser som bara är ½ timme långa. När man är lite mer otränad eller har varit sjuk så är det perfekt att börja med att köra singelpass och sen när man är i form igen finns det väldigt många olika roliga kombinationsmöjligheter. Sedan har de ju fortfarande även många möjligheter att köra längre pass av en och samma grej. I love WC i Hägersten, kanongym med jättebra personal.

Har haft en urskön helg. Både tränat, fått massor gjort hemma och hunnit med att ta det lugnt.. och så har jag pratat med mamsen. Ett låååångt telefonsamtal igår kväll, älskar min lilla mamma massor. Ja, hela familjen förstås! Fredag gick jag en liten sväng på stan efter jobbet, hade ju inbillat mig att jag skulle hitta en jacka på HM men tji fick jag. Det var inte så att jag hittade en snygg och den inte passade utan jag hittade inget i jackväg. Kappor hur mycket som helst, men det var inte det jag ville ha. Så jag kom hem i ogjort ärende. Måste ha en ny jacka i vinter, är aptrött på den som jag haft sedan hedenhös (ja, det kääänns så i alla fall *skratt*). Däremot hittade jag ett par så brutalsnygga boots på Rizzo, vill haaaa! Tyvärr var de lika brutaldyra som snygga och alltid-lite-för-panka Millis får nog försöka se om jag kan hitta några som jag gillar (nästan) lika mycket typ 600-700 kr billigare. Så jävla dumt att prova först och sen! titta vad de kostar, sånt gör bara amatörer *garv*. Nu kommer jag med största sannolikhet inte att hitta några som duger och så blir jag helt utan istället. Var så klart tvungen att beklaga mig lite för mamsen igår, att man alltid, alltid är så jävla pank och aldrig, aldrig har råd med de sakerna man vill ha. Det är ju bilen som gör det förstås, men den är jag INTE beredd att ge upp. Nej, löneförhöjning med typ 10 000 låter som en mycket bättre lösning i mina öron *flin*. Då skulle jag dessutom kunna byta till en nyare bil *haha*. Tyvärr hör jag väl till dem som aldrig är nöjda, jag är en liten lyxlirare längst inne. Det är min arbetsgivare som är alldeles för oförstående inför detta faktum. Avslutade fredagkvällen med att först gå på ett step-pass på WC (hade dödens träningsvärk i vaderna hela helgen, har inte varit på step på hur länge som helst), efter det stack jag iväg till City Gross i Kungens Kurva och storhandlade. Blev så klart asdyrt men nu har jag typ käk i 2 månader och bara bra mat köpte jag dessutom.

Lördagen firades i husmoderns tecken, helt ärligt. För det första vaknade jag av mig själv kvart över 8, pigg! en lördag morgon, vilket typ händer… aldrig. Då passade jag på att diska upp min monsterdisk som hade fått stå typ halva förra veckan när jag var en lat hög varje kväll när jag kom hem. Sen bar det av ner i tvättstugan vid tio och under tiden jag tvättade passade jag också på att storstäda lägenheten vilket också var sååå välbehövligt. När tvätt och städning var avklarat stack jag iväg ut på en prommis på en dryg timme och eftermiddagen tillbringades i köket. Jag frostade ur frysen (såå himla mycket vuxenpoäng på det tycker jag) och under tiden isen smalt passade jag på att förpacka allt käk jag inhandlat på fredagkvällen i passliga små paket som jag dessutom vägde!! och i vissa fall även pointsberäknade. Halleluja vad duktig man kan vara *asg*. Snacka om att jag kände mig nöjd med min dag på kvällen när jag sjönk ner i soffan med god, nylagad mat, ett glas vin och en bra film på DVDn. Sen var jag aplat hela dagen igår istället och det kunde jag ju få vara med gott samvete eftersom jag hade fått så himla mycket gjort på lördagen. Varför är jag inte alltid lika produktiv på helgerna för? Tricket för mig är nog helt enkelt att komma upp på morgonen, när jag sover för länge är jag lat hela dagen.

Ikväll efter jag tränat ska jag bara raca iväg hem och snabbduscha för sen ska jag iväg till G och hälsa på. Hon har lovat att bjuda på middag så det hoppas jag hon står fast vid, för mat efter träningen måste jag ha. Kanske behöver dubbelkolla det för säkerhets skull, annars får jag ju äta hemma också innan jag sticker iväg till henne. Om jag ska vara ärlig känner jag att det vore lite skönt att stanna hemma, hatar att stressa på kvällarna. Ja, egentligen hatar jag väl alltid att stressa. Har inga problem med när det periodvis blir mycket på jobbet, men gillar INTE att behöva stressa på min fritid. Dessutom kommer hennes syrra på besök från ön idag och stannar tills imorrn så jag behöver ju inte ha dåligt samvete för att jag bokar vår dejt till en annan dag. Får se hur jag gör, ska nog skicka henne ett sms för säkerhets skull. Har alltid en tendens att bli jävligt sent när jag varit hos henne och ikväll behöver jag verkligen lägga mig vid tio. Sov alldeles för länge igår morse vilket så klart gjorde att jag inte alls var trött igår kväll och fick sova alldeles för lite inatt. Får se hur det blir, hon kanske är ledig fler kvällar denna veckan. Skickade iväg ett sms nu, får se vad hon säger. Blir hon jättebesviken så åker jag iväg till henne, annars tror jag att jag vill vara hemma faktiskt. Och nu hann jag få svar också… helt ok för henne. Vi hittar på något på ön i helgen istället när vi båda är hemma.

Nähepp, nu måste jag nog ta och jobba lite här igen. Puss på er!

3 Comments:

  • At 6:02 em, Anonymous Anonym said…

    Ha ha! Jag gillar verkligen sättet du skriver på! :-) Det är liksom som om man sitter på ett café och pratar med varandra och du berättar vad du gjort.

    Vad duktig du är som tränar på så bra!

     
  • At 9:16 fm, Blogger LILLA FAMILJEN said…

    Jäklar vilka vuxenpoäng! Men det är jus åå skönt att få allt gjort. Man blir nöjd, glad och lycklig. :)

     
  • At 9:51 fm, Anonymous Anonym said…

    Åh, va du har varit duktig i helgen!

     

Skicka en kommentar

<< Home