Millis värld

tisdag, oktober 11, 2005

Lite av varje

Vilken helt improduktiv dag det har varit idag. Tur att det är lite lugnare på jobbet den här veckan, annars hade jag varit superstressad av att behöva springa på en massa möten och tjafs. Vi hade medarbetardag på jobbet idag, vilket innebar att hela förmiddagen gick åt till att dels sitta och lyssna på företagsledningens prat om målarbetet för 2006 och sedan lite aktiviteter som hörde till det. Det var i och för sig rätt intressant, men jag var inte riktigt på hugget får något sånt idag. Sen var det lunch och direkt efter lunchen hade vi teammöte i nästan 2 timmar. Känner att jag både ätit och druckit dåligt (dvs för lite) idag mot vad jag egentligen behöver för att orka träna ordentligt ikväll. Känner mig trött och hängig mest just nu. Men passet ikväll börjar först halvåtta så jag kommer att äta ordentlig middag när jag kommer hem från jobbet och så tar jag bara en matigare macka efter träningen.

Av någon orsak känner jag mig lite orolig för vägningen den här veckan. Vet inte varför egentligen, men jag antar att det beror på att jag nu har gått ner 2 veckor i sträck och det var länge sedan det gick så bra med viktminskningen. Jag har ju skött matvanorna en låång period nu utan att det har lyckats och vad är det som helt plötsligt funkar nu? Jag antar att det beror på att jag är frisk igen… även om jag tycker att halsen fortfarande känns mysko utan att jag egentligen har ont i halsen. Men jag orkar bara inte springa till fler läkare, bara tanken gör mig trött. Även om det kanske vore klokt att beställa tid till öron-näsa-halsspecialisten som jag fick remiss till bara för att kolla alla eventualiteter. Pust, som sagt, jobbigt! Ska i alla fall bli kul att Y hänger med till VV på torsdag. Jag ska gå en senare klass än normalt eftersom jag först ska iväg på en föreläsning så vi ska gå på 18.30-klassen. Om jag orkar gå på föreläsningen vill säga… har inte helt bestämt mig ännu.

Pratade med kära S i Borås igår kväll. Vi har inte setts sedan juni förra året, är helt skrattretande att inte ha träffat en av mina bästa vänner på så länge. Helt ärligt har det väl varit så att jag var lite trött på att det alltid var jag som skulle åka ner och därför har jag inte brytt mig om det. Nu var det meningen att hon skulle upp med jobbet nästa helg (21/10) och sedan skulle hon stanna över helgen hos mig. Nu har det mötet flyttats till den 14/11 istället, vilket är en måndag. Helgen före det drar jag hem till ön eftersom det är både min födelsedag och farsdag den helgen och då vill jag fira med mina närmaste så det passar inte att hon kommer då. Hon sa när jag pratade med henne igår att hon skulle komma upp nästa helg i alla fall, men vi får väl se hur det blir. Oavsett om hon kommer eller inte har i alla fall jag och Y bestämt att vi ska göra något kul den lördagen, vilket känns rätt bra nu. Det är alltid så himla snopet när man ställt in sig på att det händer något en helg och så blir allt inställt. Nu blir det inte så åtminstone… och som sagt, hon kanske dyker upp ändå.

Fick hem ett paket från HM Rowells igår, med kläder som jag betalat för länge sedan när jag beställde dem. Kändes ju nästan som att de var gratis nu *skratt*. Hade beställt en omlottklänning som jag tänkt jag kunde ha till jeans, men den var aningen för lång. Tror dock jag ska fråga en kompis om hon kan hjälpa mig lägga upp den så den blir typ knälång, för den satt jättebra annars så det skulle kännas lite surt att behöva lämna tillbaka den. Hon hjälper mig säkert. Sen fick jag även en kofta som jag väntat på. Den var också jättesnygg så den har jag haft idag, men shit vad den hårade av sig. Min tröja ser ut som om jag har typ 70 katter hemma, får nog gå och köpa en klädborste på vägen hem tror jag.

Åh, nu är klockan äntligen gå-hem-dags. Ha en mysig kväll!

3 Comments:

  • At 4:42 em, Anonymous Anonym said…

    Hej gums!
    Jag kan berätta för dig om jag får en mejladress eller något!
    Det handlar i stora drag om en kund i Eskilstuna som spyr galla över Eksjöhus. Tv4 har sedan gjort ett reportage om detta och haft mage att ringa och ställa frågor till bla mig och spela in samtalet och visat mitt namn och bild, samt en del av röstupptagningen från det dom spelat in...
    kramen P

     
  • At 5:42 em, Anonymous Anonym said…

    Hallojsan!! Va kul med postorderpaket!!!! det har jag inte beställt nåt på år och dar men nu blev jag jättesugen!!! Ska genast surfa runt o beställ anågra kataloger till att börja med! tack för tipset ;-)

    kraaaaam

     
  • At 9:35 em, Blogger LILLA FAMILJEN said…

    Å vill också ha en fin omlottklänning. Jättesnyggt ju! :) Vilken färg? Nu ska jag springa tillbaka till Desperate Housewifes, hör att reklampausen är slut. *skynda skynda*

    Kram och hoppas träningen gick bra!

     

Skicka en kommentar

<< Home